ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΦΑΣΚΙΩΜΕΝΟΙ. ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία διαδικτυακή εκπομπή με τον Στέφανο Χίο. Στο στούντιο μαζί του βρέθηκε ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης….

Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλυσε όλες τις διατάξεις του Νόμου 4682/2020 και τις κυρώσεις της πολιτείας για την “ενδημία του κορωνοϊού”, όπως την χαρακτήρισε και όχι πανδημία, όπως την αναφέρουν οι λοιμωξιολόγοι- επιδημιολόγοι ενώ ήταν ξεκάθαρος ως προς το θέμα της μάσκας, απαριθμώντας τις παλινωδίες της κυβέρνησης και των εκπροσώπων του υπουργείου Υγείας οι οποίοι ενώ στην αρχή είχαν περιορίσει τη χρήση μάσκας μόνον στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στη συνέχεια μέσω του καθηγητή Τσιόδρα, έκαναν την ιστορική κωλοτούμπα, δημιουργώντας χάος στην κοινή γνώμη και στο τέλος επιβάλλοντάς την σε όλο τον πληθυσμό και για λόγους που πιθανόν έχουν σχέση και με οικονοικά συμφέροντα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, τεκμηρίωσε νομικά την πειθαρχική αναφορά που έχει υποβάλλει κατά των καθηγητών Τσιόδρα και Σύψα, την υπεράσπιση που παρέχει στον καρδιολόγο Βόβολη καθώς και για την μύνηση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη για τις εκδηλώσεις με την τραγουδίστρια Πρωτοψάλτη και τον συγχνωτισμό στα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Αυτά που έγιναν γνωστά έως τώρα για τα εμβόλια της γρίπης ειναι τα εξής….

Η ΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΨΗ ! (ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ … ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ. ΒΙΝΤΕΟ)

RAPID TEST : Ο,ΤΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.